• nyheter
side_banner

Tanggjødsel

Tanggjødsel er laget av store alger som vokser i havet, for eksempel Ascophyllum nodosum. Gjennom kjemiske, fysiske eller biologiske metoder ekstraheres de aktive ingrediensene i tang og gjøres til gjødsel, som påføres planter som næringsstoffer for å fremme plantevekst, øke avlingene og forbedre kvaliteten på landbruksprodukter.

Hovedtrekkene til tanggjødsel

(1) Fremme vekst og øke produksjonen: Tanggjødsel er rik på næringsstoffer og inneholder en stor mengde kalium, kalsium, magnesium, jern og andre mineraler, spesielt en rekke naturlige plantevekstregulatorer, som auxin og gibberellin, etc., med høy fysiologisk aktivitet. Tanggjødsel kan fremme avlingsvekst, øke avlingene, redusere skadedyr og sykdommer og øke avlingenes motstand mot kulde og tørke. Det har åpenbar vekstfremmende effekt og kan øke utbyttet med 10 % til 30 %.

(2) Grønn utvikling, miljøvern og forurensningsfri: Tanggjødsel er laget av naturlig tang. Den er rik på næringsstoffer og en rekke mineraler, som kan regulere sosial jords mikroøkologi, bryte ned plantevernmiddelrester og passivere tungmetaller. , er den beste gjødselen som kombinerer produksjonsteknologi med landbruksprodukter.

(3) Forebygging av næringsmangel: Tanggjødsel er rik på næringsstoffer og inneholder en stor mengde av mer enn 40 mineraler som kalium, kalsium, magnesium, jern, sink og jod, som kan forhindre forekomsten av næringsmangel i avlinger.

(4) Øk utbytte: Tanggjødsel inneholder en rekke naturlige plantevekstregulatorer, som kan fremme differensiering av blomsterknopper, øke fruktsettingshastigheten, fremme fruktforstørrelse, øke enkelt fruktvekt og modnes tidligere.

(5) Kvalitetsforbedring: Tangpolysakkaridene og mannitolen i tanggjødsel deltar i avlingsredoks og fremmer overføringen av næringsstoffer til frukt. Frukten har god smak, glatt overflate, og økt faststoffinnhold og sukkerinnhold. Høy kvalitet, det kan forlenge innhøstingsperioden, forbedre utbyttet, kvaliteten og motstå for tidlig aldring.

lagre (1)
lagre (2)

Stikkord: tanggjødsel,forurensningsfri, Ascophyllum nodosum


Innleggstid: 13. oktober 2023